(4) Juniorhold
Opret en profil eller log ind
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
OBS: I perioden 1.-14. januar, er tilmelding kun åben for de, som gik på Juniorholdet i 2016, da de har fortrinsret til en plads på holdet i 2017. Nørrebro Klatreklub forbeholder sig derfor retten til at udmelde alle, som ikke har fortrinsret, indtil 14. januar kl 12. Ved tilmelding til holdet betaler man, som noget nyt, for både kontingent og holdtilmelding på én gang. Således skal man ikke gøre mere, efter tilmelding her.
Du er ved at tilmelde
Mandag: 16:30-18:15
01.02.2017
Plads på venteliste
Du bliver nummer 10 af 10 pladser
0,00 kr.

Evt. kommentar til tilmelding
Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 10 på venteliste til HOLD Juniorhold ( 4 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 480 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.